• slidebg1
  SISTEME DE MANAGEMENT
   
  ;
  implementare si certificare ISO
  ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 27701, ISO/IEC 22301, ISO 37001, ISO 50001, SA 8000
 • slidebg1
  SERVICIU EXTERN SSM - SU
  Dosare COMPLETE SSM - SU
 • slidebg1
  REGULAMENTUL (UE) 679/2016
  Implementare gdpr
  POLITICI, PROCEDURI SI ANALIZA SECURITATII DATELOR (PIA)
 • slidebg1
  MENTENANTA SISTEME DE MANAGEMENT
  INSTRUIRE PERSONAL, AUDIT INTERN / EXTERN, REVIZII DOCUMENTE, ASISTENTA LA (RE)CERTIFICARE

Documentare si implementare ISO

ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001, ISO/IEC 27001, ISO 22301, ISO 37001 includ cerinte pe care o organizatie trebuie sa le indeplineasca pentru a detine un sistem de management ce poate fi certificat.

Putem implementa, in vederea certificarii, atat in institutii de stat (primarii, universitati, agentii, spitale, regii etc.) cat si in societati din mediul privat (in domenii variate dar cu precadere in constructii, IT, comert si servicii, productie, proiectare sau sanatate). Sistemele de management ISO pot fi implementate si certificate in mod individual sau integrate cu alte sisteme de management, inclusiv cu GDPR.

Certificare ISO

Prin colaborarea cu EQC obtineti certificate emise de organisme de certificare Acreditate, precum si preturi preferentiale pentru certificare. Consultantii nostrii sunt persoane cu o vasta experienta in implementare, capabili de a va obtine certificarea intr-o perioada scurta de timp. Certificatele obtinute au o valabilitate de 3 ani si sunt supuse supravegherilor anuale.

Procesul poate include (cu acordul clientului) contactarea organismului de certificare Acreditat, negociarea pretului, agrearea planului de audit, reprezentarea clientului in procesul de audit si obtinerea certificatului.

Audit de prima si secunda parte

Auditul de prima parte sau auditul intern se efectueaza la intervale regulate de timp sau in functie de decizia managementului si are la baza cerintele referentialului implementat. Prin accesarea serviciilor EQC de audit intern economositi timp si puteti obtine o imagine clara asupra derularii proceselor in organizatia dumneavoastra. Auditul de secunda parte sau auditul furnizorilor, are la baza cerintele contractuale stabilite intre parti referitoare la mentinerea unui anumit nivel de conformare cu referentialul stabilit. Atat furnizorii de materiale / echipamente cat si cei de servicii (subcontractorii) pot creea anumite disfunctionalitati in derularea proceselor organizatiei.

Va oferim suportul nostru pentru evaluarea furnizorilor atat pe baza criteriilor referentialelor cat si pe baza regulamentelor si procedurilor agreate cu acestia. In urma auditului de secunda parte ve-ti avea un punct de vedere obiectiv asupra furnizorilor dumneavoastra.

Mentenanta sisteme de management

Concepul EQC de mentenanta a sistemelor de management se adreseaza companiilor care doresc sa isi mentina certificarile dar din considerente legate de costuri si/sau disponibilitate a personalului nu pot controla sau gestiona procesele in conditii optime.

Pe baza unui contract lunar, semestrial sau anual, EQC va ofera posibilitatea transferarii responsabilitatii verificarii si mentinerii in parametrii a sistemului(lor) de management astfel incat in cazul unui audit sa obtineti un grad mare de conformare. Pachetul include consultanta permanenta, revizia documentelor interne, creare de organigrame si/sau diagrame de proces, instruirea periodica a personalului pe tematica sistemului de management certificat. Prin contract se pot agreea si alte operatiuni de interes pentru organizatie.

Consultanta EcoVadis

Astăzi, sustenabilitatea ar trebui sa fie o directie strategica a oricarei organizatii. Ignorarea problemelor de mediu, sociale si de guvernare (ESG) este asociata cu:

- Riscuri mai mari;

- Avantaj competitiv mai mic;

- Oportunități de afaceri mai reduse.

Sustenabilitatea este alcătuită din trei piloni (ESG):

- economia,

- societatea și

- mediul.

Despre EcoVadis

EcoVadis este un furnizor de servicii de evaluare a nivelului de sustenabilitate al unei companii. Evaluarea se desfasoara pe directiile: mediu, munca si drepturile omului, etica si achizitii sustenabile.

In urma procesului de evaluare, EcoVadis ofera 4 tipuri de medalii:

- Platină - top 1% (scor general între 78 si 100 de puncte)

- Aur - top 5% (scor general între 70 si 77 de puncte)

- Argint - top 25% (scor general între 59 si 69 de puncte)

- Bronz - top 50% (scor general între 50 si 58 de puncte)

*Nu se acordă nicio medalie pentru scorurile totale sub 50 sau dacă există un punctaj sub 30 în oricare dintre temele Mediu, Munca s Drepturile Omului si/sau Etica sau sub 25 in tema Achizitii sustenabile.

Va putem ajuta cu consultanta in selectarea si integrarea celor 10 principii ale UNGC in activitatea dumneavoastra si completarea chestionarulului EcoVadis astfel incat sa expuneti cat mai bine actiunile intreprinse pe sustenabilitate.


Noutati

ISO/IEC 27001 are scopul de a aduce securitatea informatiilor sub controlul conducerii organizatiei. Este parte a familiei de standarde ISO/IEC 27000 si este publicat de catre Organizatia Internationala de Standardizare (ISO) in colaborare cu Comisia Electrotehnica Internationala (ISO/IEC). Organizatiile care decid sa implementeze acest standard pot fi certificate de catre un organism independent de certificare, dupa finalizarea cu succes a unui audit.


AVANTAJE

RAPIDITATE 100%
ASISTENTA IN PROCESUL DE CERTIFICARE 100%
PRET CONVENABIL 100%
CONTACT SI CONSULTANTA PERMANENTE 100%
PARTENERIAT DE INCREDERE 100%

Audit de Prima si Secunda parte

Obtinerea unei situatii obiective asupra functionarii proceselor de management interne sau ale furnizorilor dumneavoastra.

Mai multe...

Dosare complete SSM & SU

Intocmim documentatia corecta si necesara respectarii legislatiei. Astfel organizatia va detine un nivel maxim de conformare.

Mai multe...

Instruire personal

Instruire individuala sau de grup, organizata la sediul clientului, pe tematica sistemelelor de management implementate.

Mai multe...